Inspirációk

Tokaj-Hegyalja gyümölcsei

Finánc domb

900 méter

Tokaj-Hegyalját nemcsak a bor, hanem páratlan természeti értékeiért is érdemes felkeresni.

A térség lakossága maga is évszázadok óta csodálattal viseltetik a környezete iránt. Csodálattal, de egyben alázattal: a helyi mesék szerint a Tiszában, a Bodrogban, a Nagykopasz-hegyen és a Várhegyen tündérek élnek, akik segítik az itt élőket, s megbüntetik azokat, akik nem tisztelik és óvják kellőképpen a környezetüket. Egy olyan világot mutatnak be ezek a mesék, ahol az emberek nem uralják a természetet, hanem alárendelik magukat a természet sajátos törvényeinek, cserében a természet megajándékozza őket minden elképzelhető jóval.

http://rezeptfreitabletten.com/zopiclon-10mg-kaufen.html http://rezeptfreitabletten.com/zolpidem-kaufen-online.html

Nem véletlen a helyi mesék tündérvilága: Tokaj-Hegyalján páratlan természeti környezetben sehol máshol fel nem lelhető állatok és növények élnek, amelyek nemcsak a természetbúvárok számára teszik vonzóvá a környéket, hanem minden ide látogató vendég számára is.

A Bodrog és a Tisza találkozásánál fekszik a páratlan szépségű kisváros, Tokaj. A Tisza-híddal szemben visz fel a lépcsősor a Finánc-dombi kilátóba, ahonnan meseszép látvány nyűgözi le a vendégeket. A látogató úgy érzi, az Alföld a lába előtt hever, hiszen tiszta időben akár 15 km-re is el lehet látni. Északra a Bodrogzug, illetve a Zemplén vonulatai láthatók, miközben a vendég hátra fordulva tokaji szőlőskertekben gyönyörködhet.

Forrás: tokaj-turizmus.hu

Angéla Vendégháza

Kovácsné Kassay Angéla

3910 Tokaj, Zákó köz 3.

+36 30 325 0322

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Booking2016