Warning: A non-numeric value encountered in /home/jxasfsyy/angelavendeghaza.hu/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Inspirációk

Tokaj-Hegyalja gyümölcsei

Természetes környezet

Angéla Vendégháza

A vendégház a természet harmóniáját tükröző belső udvarral rendelkezik. Ha nyugalomra vágyik, szeretne megpihenni a természet lágy ölén vagy eltűnődni egy pohár bor mellett hűs pince mélyén… látogasson Tokajba!

 Csendes környezetben, az óváros központjában 3 különbejáratú, minikonyhás, fürdőszobás szobával várjuk vendégeinket. A ház árnyas udvara és terasza üdítő menedéket nyújt a nyári napok melegében.

https://deutsche-apotheke.net/dapoxetin deutsche-apotheke.net

Tavasztól őszig a környék számtalan lehetőséget nyújt a gyalog-, vízi- és kerékpártúrák kedvelőinek e szépséges vidék felfedezésére. Emellett tágabb környezetünk gazdag történelmi és irodalmi emlékeket is őriz. Havas téli időben a Kopasz-hegyen sí- és szánkópálya működik, de korcsolyázásra alkalmas sekély tavak is szép számmal találhatók a közelben.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/jxasfsyy/angelavendeghaza.hu/templates/shaper_travelkit/html/com_k2/templates/item.php on line 303

Média

Angéla Vendégháza

Kovácsné Kassay Angéla

3910 Tokaj, Zákó köz 3.

+36 30 325 0322

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Booking2016